ویزای تحصیلی استرالیا پویندگان دانش ملل پارسه متخصص
پویندگان دانش ملل پارسه

ویزای تحصیلی استرالیا

متخصص در امر
آغاز موفقیت
با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
بخش انگلیسی سایت پویندگان دانش ملل پارسه
88379640 21 (98+)
  • ویزای تحصیلی استرالیاتحصیل در مدارس استرالیا
  • تحصیل در استرالیا
  • اقامت تحصیلی استرالیا
  • ادامه تحصیل در استرالیا
  • تحصیل در مدارس استرالیا

ویزای فارغ التحصیلی موقت در استرالیا

ویزای فارغ التحصیلی موقت در استرالیا(زیرگروه 485)

ویزای فارغ التحصیلی موقت برای دانشجویان بین المللی است که به تازگی از یک موسسه آموزشی استرالیا فارغ التحصیل شده اند و بواسطه ویزای فارغ التحصیلی موقت می توانند بعد از اتمام تحصیلات به صورت موقت در استرالیا مشغول به کار شوند.

شرایط مورد نیاز:

شما در صورتی می توانید جهت ویزای فارغ التحصیلی موقت اقدام کنید که:
•سن شما کمتر از 50 سال باشد
•در استرالیا باشید
•شرایط تحصیلات دو ساله استرالیا را داشته باشید
•کاربر ماهر زبان انگلیسی باشید (کسب حداقل نمره 6 در هر مهارت آزمون آیلتس)
•به تازگی در رشته واجد شرایط مرتبط با یکی از کدهای شغلی موجود در لیست مشاغل متخصصین، فارغ التحصیل شده باشید
زمانی می توانید جهت ویزای فنی حرفه ای استرالیا اقدام کنید که یکی از موارد زیر شامل حال شما شود:
•درخواست شما جهت ویزای تحصیلی برای اولین بار مطرح شده باشد
•درخواست ویزای تحصیلی بعدی داشته باشید
•یکی از اعضاء خانواده در استرالیا دارای ویزای تحصیلی است و شما قصد پیوستن به او را دارید

ویزای فارغ التحصیلی موقت به صورت زیر می باشد:

• فارغ التحصیلان دارای تخصص: جهت دانشجویان بین المللی که دارای مدرک تحصیلی واجد شرایطی بوده و تخصص و دانش آنها مرتبط با یکی از مشاغل موجود در لیست مشاغل (SOL) می باشد که در این صورت یک ویزای 18 ماهه اخذ میکنند.
•کار بعد از تحصیلات: جهت دانش آموزان بین المللی که فارغ التحصیل یکی از مقاطع تحصیلی عالی از یک موسسه تحصیلی استرالیایی بوده و مدت این ویزا بسته به میزان تحصیلات متقاضی می تواند تا 4 سال باشد.

شما به عنوان متقاضی اصلی ویزای فارغ التحصیلی موقت بایستی در شش ماه گذشته دارای یکی از ویزاهای تحصیلی زیرگروه 572، 573 یا 574 باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل نمایید.

ویزای فارغ التحصیلی موقت در استرالیا