ویزای تحصیلی استرالیا پویندگان دانش ملل پارسه متخصص
پویندگان دانش ملل پارسه

ویزای تحصیلی استرالیا

متخصص در امر
آغاز موفقیت
با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
بخش انگلیسی سایت پویندگان دانش ملل پارسه
88379640 21 (98+)
  • ویزای تحصیلی استرالیاتحصیل در مدارس استرالیا
  • تحصیل در استرالیا
  • اقامت تحصیلی استرالیا
  • ادامه تحصیل در استرالیا
  • تحصیل در مدارس استرالیا

پرسش و پاسخ درخصوص ویزای تحصیلی استرالیا

اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا چقدر طول میکشد؟

بسته به رشته و مقطعی که اپلای کرده اید زمان اخد پذیرش متفاوت خواهد اما به طور میانگین بین یک تا سه ماه پرونده های دانشجویی بررسی میشوند

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش دانشجویی چیست؟

ریز نمرات و مدارک مقاطع تحصیلی قبلی -پاسپورت یا ترجمه ی شناسنامه - مدرک زبان - رزومه -توصیه نامه از استاد یا کارفرما - گواهی سوابق کاری-نمونه کار عملی برای رشته های هنر و معماری- مقاله برای رشته های تحقیقاتی- مدارک مالی(در صورت نیاز)

 

بدون مدرک آیلتس یا تافل میشود پذیرش و ویزا گرفت؟

می شود بدون مدرک زبان پذیرش مشروط از دانشگاه دریافت کرد اما برای تکمیل کار پذیرش و اقدام برای اخذ ویزا داشتن مدرک زبان الزامیست.

 

بررسی ویزای دانشجویی در سفارت استرالیا در تهران انجام میشود؟

بلی. سفارت استرالیا در تهران پرونده دانشجویان ایرانی را بررسی میکند.

 

هزینه تحصیل و زندگی در استرالیا سالیانه چقدر هست؟

هزینه یک زندگی دانشجویی مجردی در استرالیا سالانه 18600دلار استرالیا می باشد که شامل اسکان و خورد خوراک وهزینه های یک زندگی دانشجوییست و هزینه های تحصیلی نیز با توجه به رتبه دانشگاه و رشته مورد نظر متفاوت است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با موسسه تماس بگیرید.

 

آیا دانشجو می تواند حین تحصیل کار کند؟

بله, دانشجوبان اجازه کار نیمه وقت دانشجویی 20 ساعت در هفته را دارند. در تعطیلات هم میتوانند تمام وقت کار کنند.